2022-05-01 08:08:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Engedj teret a spontaneitásnak, hidd el, most csupa jó dolog fog kisülni belőle

Napi horoszkóp május 1-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Vénusz-Jupiter együttállásra a Plútó is kedvező fényszöget vet. Ez nagyon kellemessé teszi a napodat, minden gördülékenyen halad. Engedj teret a spontaneitásnak, hidd el, most csupa jó dolog fog kisülni belőle.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Egyik program a másikat éri, ezért nem is csodálkozhatsz, ha estére teljesen kimerülsz. Ha azonban találkozót, randevút terveztél mára, azt semmiképp se mondd le! Egész biztos, hogy remekül fog sikerülni, mert a Vénusz-Jupiter együttállása harmóniát és szerelmet jelez. Ha van párod, remekül megértitek egymást, és most igazán boldog lehet a közös semmittevés...

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Neked mindig is erőssége volt, hogy különböző nézeteket szinkronba hozz: közvetítő vagy az ellentétes vélemények között. Ma egy generációs szakadékot kell áthidalnod, mert benned megvan az empátia mindkét fél irányába. Segíts helyreállítani a családi békét!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Vénusz-Jupiter együttállása már önmagában kedvező, de még a Plútó is jó fényszöget vet rá. Most nagy a békesség, a harmónia a párkapcsolatban, meg úgy általában mindenfajta kapcsolódásodban. Jó nap ez a mai az örömre!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Jó nap ez az érzelmi alapú döntések meghozatalára. Ma valahogy tisztábban átlátod az emberek jellemét, az indítékaikkal, hátsó szándékaikkal, és még az öntudatlan mozgatóikkal is jobban tisztában lehetsz.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Talán a Szűz jegyűeknek megy a legnehezebben, hogy kikapcsolódjanak. Ma szerencsére lesz okod rá, hogy egy kicsit belazulj. Annyira, hogy a végén szinte teljesen kicseréltnek érezheted magad. Estére ráébredhetsz, mennyire kellett ez már.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Leginkább akkor érezhetsz ma örömöt, ha segíthetsz valamiben másoknak. Az adakozó kedved persze nem csak a pénzügyek terén élhető meg: lehet, hogy lelkiekben szorul valaki a támogatásodra.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A gondolataid egyre kuszábbak, a legjobban szeretnél ezért egyedül maradni kicsit, hogy elrendezhesd magadban a dolgaidat Egy kisebb rendrakással is összekötheted a kettőt: a külső rend segíti a belső megteremtését.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma könnyen megbánthatsz valakit egy elhamarkodott kijelentéseddel. Inkább ne kritizálj senkit, mert a véleményed még csiszolásra szorulna. Talán nem ismersz minden körülményt, nem látod tisztán a helyzetedet éppen ezért.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Most mindenre vágysz, csak egy ellaposodó kapcsolatra nem... Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, a jelenlegi párkapcsolatodban már nem éleszthető fel a tűz. Csak a megfelelő körülményeket kell megteremteni hozzá. Ebben te igazán nagy mester vagy.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Most mindenre vágysz, csak egy ellaposodó kapcsolatra nem... Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, a jelenlegi párkapcsolatodban már nem éleszthető fel a tűz. Csak a megfelelő körülményeket kell megteremteni hozzá. Ebben te igazán nagy mester vagy.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Vénusz és a Jupiter együttállása miatt kedvezően alakul az életed, és ennek ma is adódik egy bizonyítéka. Váratlan jó hírt kaphatsz, vagy más formában, de a szerencse megmutatkozik az életedben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: